esmaspäev, 27. aprill 2020

Liiklusnädal - astun koduuksest välja II



27.04.-30.04. nädalateema on liiklus:


  • Valgusfoor peaks kõigil juba selge olema, et seda kinnistada, siis siin mõned lingid, kuidas meisterdada vahva valgusfoor : rebimistehnika erinevad materjalidmuffinipaberi valgusfoor topside valgufoorklassikaline valgusfoor. Lisaks võite mängida "valgufoori mängu" kasutades sinna juurde meisterdust või näidates lihtsalt valgufoori värve. Igal värvil oma tähendus: punane-stopp, kollane-olla stardivalmis, roheline-start/läks. Seda võib teha erinevas järjekorras ja erinevas tempos liikumisega.

  • Liiklusmärgid: vaadake lapsega erinevaid liiklusmärke ja rääkige nende tähendusest. Siin on vahva memoriin, kus osad märgid on natuke keerulised, aga laps saab harjutada lisaks märkidele sarnasuste leidmist.

  • Helkur: vaadake koos lapsega helkurit ja rääkige lapsega helkuri vajalikkusest. Sinna juurde võite teha katse kasutades taskulampi ja helkurit, et seletamaks kuidas helkur töötab pimedas ja reageerib valgusele. Võite mängida mängu "leia helkur" riietelt või peitke kodus helkur toas erinevatesse kohtadesse.

  • Kiiver: rääkida lapsega kiivri olulisusest, kui kasutada jalg-ja tõukerattast. Lisaks siin on värvimiseks kiiver mille võite lisaks värvimisele kaunistada. Samuti link, kus saate vaadata erinevaid videosid seoses liiklusega https://agamina.ee/360-kool/
Jagage rühma e-mailie pilte oma tegemistest :)

Hellikud Õpetajad!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar